Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

21 Kasım Ortaokulu

Telefon : 4822121657
Belgegeçer :
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://21kasim.meb.k12.tr
Adres : Yeni Kapı Mah.139.Sok. No1 MARDİN /MERKEZ
VİZYON : Okulumuzda öğrenim gören öğrencilerimizin temel ihtiyaçları olan bilgileri onlara verirken, velilerimizin de çocuklarına okulda öğrenme için her fırsatın verildiğinden haberdar ve emin olmasını bekliyoruz. Ayrıca öğretmenlerimiz başarının hep birlikte çalışmaktan geçeceğine inanarak, birlik içerisinde çalışmalarını ve başarılı olmalarını istiyoruz. Bunlarla birlikte; okulun bütün çalışanlarının, birbirini bir aile olarak görmelerini, herkesin üzerine düşen görevlerini özveri ile yapmasını ve başarıya inanmalarını istiyoruz.
MİSYON : Biz öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak için onları; bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen kişiler olarak yetiştirmek, 21. yüzyılda gelişen ihtiyaçlara cevap verecek bireyler olarak hayata hazırlamak, insana değer veren, problemlere çözüm üretebilen milli ve manevi değerlerini koruyan ve geliştiren kişilikli insanlar olarak yetiştirebilmek için varız.
BAŞARILAR : 2020/2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA 8. SINIFI BİTİREN 42 ÖĞRENCİLERDEN; 8 ÖĞRENCİ ANADOLU LİSESİNİ, 14 ÖĞRENCİ MESLEK LİSESİNİ KAZANMIŞTIR

Öğretmen :20
Öğrenci :235
Derslik :15
Çok Amaçlı Salon :1
Müzik Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1610
Öğretim Şekli :Okulumuzda dersler sabah saat 08:30 da başlayıp 50 dakika Öğlen arası verilmektedir.saat 15:10 de derslerimiz bitmektedir. Sabah 4 saat öğleden sonrada 3 saat olmak üzere günde 7 saat ders işlenmektedir.
Saatler : Ders Başlangıcı: 08:30 Ders Bitişi: 14:40
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : ingilizce
Isınma : Kalorifer (kömür)
Servis :
Ulaşım : Şehir içi minibüs ve otobüsleriyle ulaşımı mümkündür.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Mardin Merkez(Eskişehir)´de yer almaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında Okulumuzun Yıldız Kız ve Yıldız Erkek basketbol takımları il birincisi olmuştur
Bilimsel Etkinlikler : TUBİTAK BİLİM FUARIMIZ MAYIS 2022 DE YAPILMIŞTIR.
Proje Çalışmaları : ABAD PROJESİ UYGULANMAKTADIR
Yazdır :